top of page

Leerwerk trajecten en stage lopen 

Welkom bij Villa Bernard, waar we niet alleen zorgen voor onze bewoners, maar ook kansen bieden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij ons is het mogelijk om stage te lopen en leerwerktrajecten te volgen, waardoor je de eerste stappen kunt zetten naar een boeiende carrière in de zorg.
 

Of je nu streeft naar een diploma als verzorgende IG, verpleegkundige of een HBO-V opleiding, bij Villa Bernard bieden we ondersteuning en begeleiding om je doelen te bereiken. Onze ervaren zorgprofessionals staan klaar om hun kennis en expertise met je te delen, terwijl je hands-on ervaring opdoet in een kleinschalige en persoonsgerichte omgeving.

Voor degenen die al beschikken over een basisdiploma en hun vaardigheden willen versterken, bieden we ook BBL leerwerktrajecten aan. Dit stelt je in staat om te blijven werken terwijl je jezelf bijschoolt en nieuwe mogelijkheden verkent binnen de zorgsector.

Bij Villa Bernard geloven we in de kracht van leren en groeien, en we verwelkomen gemotiveerde individuen die bereid zijn om zichzelf uit te dagen en een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van anderen. Sluit je aan bij ons team en ontdek de voldoening van het werken in de zorg terwijl je jouw eigen professionele pad volgt.

 


Stage vacatures voor 2024
Vanaf September hebben wij weer 2 stage plekken beschikbaar!

- 2e, 3e jaars verzorgende IG.
- 2e, 3e, 4e jaars verpleegkundige.


​Lijkt het jou leuk om bij Villa Bernard stage te lopen? Mail dan je CV en motivatie brief naar onze zorgmanager Iris van Burken: i.vanburken@villa-attent.nl


Leerwerk trajecten
Leer werk trajecten bieden wij enkel aan na minimaal een jaar dienstverband. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.


 

Erkend leerbedrijf
bottom of page