top of page

Bezoekregeling

'' Balanceren tussen continue gastvrijheid en het creëren van een rustige en veilige woonplek voor onze bewoners ''


Welkom bij onze kleinschalige woonvorm, waar we streven naar een warme en gastvrije omgeving voor onze bewoners,
terwijl we tegelijkertijd ook zorgen voor rust en veiligheid. Ons bezoekbeleid speelt hierbij een cruciale rol, en we willen graag dat zowel onze bewoners als onze bezoekers zich hierin welkom voelen.

 

We begrijpen het belang van sociale interactie voor onze bewoners, daarom moedigen we bezoek van harte aan!
Echter, om de rust en de privacy van onze bewoners te waarborgen, vragen we vriendelijk om vooraf telefonisch contact met ons op te nemen voordat u ons bezoekt.
Dit stelt ons in staat om een overzicht te houden van wie er wanneer in huis is, en om de veiligheid van onze bewoners te waarborgen.

 

Bij aankomst vragen we vriendelijk om via de voordeur naar binnen te komen. Dit helpt ons om te weten wie er binnenkomt en om te voorkomen dat onbekenden het huis betreden. Bovendien vragen we ook om het bezoek te registreren, niet alleen om te weten wie er binnen is, maar ook om te voorkomen dat het te druk wordt in huis op hetzelfde moment.
 

Door bezoek te registreren, kunnen we ook voorkomen dat onze zorgmedewerkers overweldigd raken door een te grote toestroom van bezoekers op hetzelfde tijdstip. Op deze manier kunnen zij hun eigen taken plannen en de zorg bieden die onze bewoners verdienen.
 

We begrijpen dat er soms uitzonderlijke omstandigheden zijn die afwijken van ons standaardbeleid. Daarom staan we altijd open voor telefonisch overleg en zijn we bereid om samen met u naar oplossingen te zoeken die voor alle partijen werken.
 

Dank u voor uw begrip en medewerking bij het naleven van ons bezoekbeleid

Zie onderstaand het huidige beleid 

Bezoekbeleid Villa Bernard
bottom of page