top of page

Wie zijn wij?

Attent is een kleinschalige organisatie met professionele, ambitieuze medewerkers.  
Voor wie niet meer zelfstandig thuis kan wonen, bieden we in Villa Bernard, een kleinschalige woonvoorziening in Nijverdal, 24-uurs zorg. Daarnaast bieden wij in een aantal Twentse gemeenten huishoudelijke ondersteuning.
Al ruim 21 jaar onderscheidt Attent zich door karaktervolle zorg te verlenen. Medewerkers zetten zich met hart en ziel in voor hun cliënten en bieden betrouwbare zorg, dag in dag uit.

 

Over ons

Onze visie 

Ieder mens is waardevol en wij mogen dienstbaar zijn.
Attent werkt vanuit een Bijbelse visie op de mens. We beschouwen ieder mens als een uniek schepsel van God. Dat betekent dat ieder mens bijzonder waardevol is. Welke beperking zorgvragers ook hebben, ze verdienen de beste zorg. Het is aan ons om die zorg te verlenen. Dat is onze opdracht en die opdracht vervullen we graag en goed.
 

Bij die zorgverlening denken we altijd in mogelijkheden. Met onze innovatieve en flexibele organisatie reageren wij adequaat op de ontwikkelingen in de markt. Zo blijven we in staat om met de beschikbare middelen en mogelijkheden, goede en betaalbare zorg te verlenen en altijd dienstbaar te zijn aan de wensen van onze cliënten.

Transparantie

Vertrouwen is de basis van goede zorg. Transparantie is de basis van vertrouwen.
Daarom doen we ons best continu duidelijk te krijgen wat clienten vinden van onze dienstverlening en passen we waar nodig die dienstverlening aan op grond van client ervaringen.

Clienten en hun verwanten krijgen de mogelijkhied om hun ervaringen met Attent openbaar te maken. Deze door de cliënt ervaren kwaliteit is een belangrijke input om de kwaliteit van zorg steeds weer te verbeteren. Dit geldt zowel voor de ondersteuning aan individuele clienten als voor de manier van werken van de complete organisatie.

Waarderingen bekijken
Client ervaringen zijn voor een ieder zichtbaar op Zorgkaart Nederland
Klik hier voor de snelkoppeling naar onze waarderingen


Waardering schrijven
Wij stellen het erg op prijs als u voor ons enkele minuten tijd zou willen besteden aan het schrijven van een waardering. Uw waardering helpt andere mensen een weloverwogen beslissing te maken als het gaat om de zorg voor hun dierbaren.
Klik hier voor de snelkoppeling naar het schrijven van een waardering.
 
Of 

1. U surft naar www.zorgkaartnederland.nl
2. In de zoekbalk typt u ' Villa Bernard '

3. U kiest de locatie ' Villa attent locatie Villa Bernard '
4. U klikt op de oranje button 'waarderen' en u kunt een waardering plaatsen. 

Zorgkaart Nederland
bottom of page