top of page

Kleinschalig en karakteristiek wonen
met de nodige verzorging 

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u niet meer in uw eigen woning kunt wonen.
Soms is een tijdelijk alternatief de oplossing, maar er kan ook een moment komen dat het door voortdurende gezondheidsklachten thuis echt niet langer gaat.

Villa Bernard biedt dan de mogelijkheid om permanent in een kleinschalige woonvorm met gezinsachtige kenmerken te verblijven.
Wij bieden u 24 uur per dag de zorg die u nodig heeft in een vertrouwde en comfortabele omgeving.

De riante woonvilla, in de bosrijke omgeving op de grens van Nijverdal en Hellendoorn biedt u een huiselijke sfeer met verzorging door vriendelijke en professionele medewerkers. Wij verlenen zorg aan mensen met een lichamelijke hulpvraag. Alle nodige voorzieningen voor uw verzorging zijn in Villa Bernard aanwezig en/of mogelijk te organiseren.

 

U staat als mens centraal en niet uw beperking of ziekte vormt het uitgangspunt. De deur staat open voor bezoek van uw dierbaren en de zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en ideen.

Villa Bernard is geen hospice, maar u kunt er wel blijven wonen als het einde nadert. Mocht u als familie willen logeren dan kunnen wij een bed bij op de kamer plaatsen van de bewoner.

Mogelijke zorgprofielen
ZZP 4   - Beschut wonen met intensieve begeleiding en uitgebreide verzorging
ZZP 6   - Beschermd wonen met intensieve verzorging en verpleging
ELV       - Eerstelijnsverblijf afhankelijk van welke zorgverzekeraar. 

bottom of page